Cassoulet vegetarian la cuptor este o reteta vegetariana, foarte gustoasa. Aceasta reteta de cassoulet o gasiti pe culinar. ro, alturi de alte retete cu legume.
Cassoulet vegetarian la cuptor este o reteta vegetariana, foarte gustoasa. Se incalzesc in 3 linguri de ulei de masline si se prajesc cepele si firele de celery, tocate marunt. Se adauga usturoiul tocat si se mai lasa pe foc un minut. se amesteca apoi cu rosiile tocate din conserva, zaharul brun, tarhonul tocat si se asezoneaza. Se adauga supa de legume si se fierbe la foc mic 30 de minute. Se adauga dovlecelul decojit si tocat, morcovii tocati si telina tocata grosier cu 5 linguri ulei de masline. Se asezoneaza si se introduce in cuptor 30 de minute. Se scot legumele si se da la cuptor 160 grade. Se adauga in amestecul de rosii 400 gr fasole boabe, legumele coapte, mustarul si patrunjelul tocat. Se pun intr-un vas termorezistent. Se amesteca pesmetul cu putin patrunjel si tarhon tocate, apoi se presara peste compozitie si se stropeste cu 2 linguri de ulei de masline. Se pun in cuptor timp de 50 de minute.
Cassoulet vegetarian la cuptor se serveste calda.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii