Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei, pana se inmoaie si devine sticloasa. Se adauga apa si se lasa sa fiarba 5-10 minute, pentru a obtine
Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei, pana se inmoaie si devine sticloasa. Se adauga apa si se lasa sa fiarba 5-10 minute, pentru a obtine un sos mai gros. Se taie bagheta felii nu prea groase, care se rumenesc in cuptor.
Si tapeteaza un vas termorezistent cu crutoanele de paine apoi se acopera cu un strat de cascaval. Se continua in acelasi fel, pana se termina ingredientele. La urma, se toarna deasupra sosul de ceapa.
Se bat ouale, se amesteca bine cu cascaval ras si se toarna uniform peste feliile de paine. Se da la cuptor si se lasa pana se evapora tot sosul.
Se serveste fierbinte.
Alte retete
Dovlecei umpluti
Sos de ciuperci cu ceapa
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaDelicii de Paste Va invit sa incercati o prajitura delicioasa cu mere. Data viitoare cand o voi face, voi pune cel putin 1.5...
Desert prajitura cu mere, crema de vanilie si bezeaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii