Se alege spanacul, se spala in mai multe ape, apoi se pune in apa care clocoteste. Si se tine pe foc 10 minute, se scoate, se toaca marunt, se pune in
Se alege spanacul, se spala in mai multe ape, apoi se pune in apa care clocoteste. Si se tine pe foc 10 minute, se scoate, se toaca marunt, se pune in cratita emailata, cu o lingura de unt, sare si un sos facut din faina si
patru linguri de lapte dulce. Se scade pe foc mic pana cand spanacul este bine legat.
Chiflele se taie la un capat, se scoate miezul, se inmoaie in lapte, se umplu cu spanac. Se unge o forma cu o lingura de unt, se asaza in ea chiflele la distanta unele de altele, apoi se tin in cuptorul incins, o jumatate de ora. Peste chifle se rade cascaval inainte de a le introduce in cuptor.
Se servesc calde.
Alte retete simple recomandate
Iahnie de fasole
Tocanita de pui
Musaca de vinete
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macTortul cu mousse alb si fructe de padure este o reteta usoara, delicata si racoroasa. Combinatia de dulce-acrisor este...
Tort cu mousse alb si fructe de padureBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii