Se alege spanacul, se spala in mai multe ape, apoi se pune in apa care clocoteste. Si se tine pe foc 10 minute, se scoate, se toaca marunt, se pune in
Se alege spanacul, se spala in mai multe ape, apoi se pune in apa care clocoteste. Si se tine pe foc 10 minute, se scoate, se toaca marunt, se pune in cratita emailata, cu o lingura de unt, sare si un sos facut din faina si
patru linguri de lapte dulce. Se scade pe foc mic pana cand spanacul este bine legat.
Chiflele se taie la un capat, se scoate miezul, se inmoaie in lapte, se umplu cu spanac. Se unge o forma cu o lingura de unt, se asaza in ea chiflele la distanta unele de altele, apoi se tin in cuptorul incins, o jumatate de ora. Peste chifle se rade cascaval inainte de a le introduce in cuptor.
Se servesc calde.
Alte retete simple recomandate
Iahnie de fasole
Tocanita de pui
Musaca de vinete

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii