Chiftele de dovlecei

Se fierb dovleceii si se scurg bine cel putin 1/2 ora. Se toaca, se amesteca cu oul, faina, piperul, sarea si verdeata si se prajeste intr-o tigaie cu

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 dovlecei
  • 1 ou
  • 2 linguri de faina
  • piper
  • sare
  • verdeata
  • ulei

Mod de preparare

Se fierb dovleceii si se scurg bine cel putin 1/2 ora. Se toaca, se amesteca cu oul, faina, piperul, sarea si verdeata si se prajeste intr-o tigaie cu ulei.
Se serveste cu salata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci