Fasolea, ceapa maruntita fin, usturoiul maruntit, cimbrul uscat, sarea si oul se mixeaza bine pana devine ca o pasta. Peste pasta rezultata se adauga
Fasolea, ceapa maruntita fin, usturoiul maruntit, cimbrul uscat, sarea si oul se mixeaza bine pana devine ca o pasta.
Peste pasta rezultata se adauga alunele de padure maruntite si pesmetul.
Se formeaza bilute de marimea unei nuci care se pot praji in ulei.
Eu le-am pus in tava, le-am stropit cu putin ulei si le-am lasat la cuptor la 180°C timp de 30-40 minute pana prind o culoare aurie.
Intre timp am taiat ardeii grasi in fasii, i-am pus in tava, i-am
stropit cu ulei am pus deasupra cateii de usturoi curatati
si taiati in patru. Cand chiftelutele au fost gata le-am scos din cuptor si-am introdus tava cu ardeii grasi la 180°C timp de 45 minute pana au devenit moi.
Am pregatit topping-ul si l-am lasat deoparte. Cand au fost gata si ardeii i-am asezat pe farfurie, deasupra am pus chiftelutele si
le-am stropit cu topping-ul preparat anterior.
Reteta Chiftelute de fasole boabe pe pat de ardei gras a fost propusa de dora_m
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii