Fasolea, ceapa maruntita fin, usturoiul maruntit, cimbrul uscat, sarea si oul se mixeaza bine pana devine ca o pasta. Peste pasta rezultata se adauga
Fasolea, ceapa maruntita fin, usturoiul maruntit, cimbrul uscat, sarea si oul se mixeaza bine pana devine ca o pasta.
Peste pasta rezultata se adauga alunele de padure maruntite si pesmetul.
Se formeaza bilute de marimea unei nuci care se pot praji in ulei.
Eu le-am pus in tava, le-am stropit cu putin ulei si le-am lasat la cuptor la 180°C timp de 30-40 minute pana prind o culoare aurie.
Intre timp am taiat ardeii grasi in fasii, i-am pus in tava, i-am
stropit cu ulei am pus deasupra cateii de usturoi curatati
si taiati in patru. Cand chiftelutele au fost gata le-am scos din cuptor si-am introdus tava cu ardeii grasi la 180°C timp de 45 minute pana au devenit moi.
Am pregatit topping-ul si l-am lasat deoparte. Cand au fost gata si ardeii i-am asezat pe farfurie, deasupra am pus chiftelutele si
le-am stropit cu topping-ul preparat anterior.
Reteta Chiftelute de fasole boabe pe pat de ardei gras a fost propusa de dora_m
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii