Chiftelutele de legume in sos sunt alegerea ideala pentru un pranz copios. Gasiti aceasta reteta de chiftelute pe culinar.ro, alaturi de alte retete culinare.
Se curata morcovii si cartofii, se spala si se rau pe razatoarea mica. Se scurg de zeama, iar aceasta se pastreaza. Se omogenizeaza si se condimenteaza, apoi se formeaza mici chiftelute, care se trec prin faina si se prajesc in ulei incins. Separat, se caleste ceapa tocata marunt, se adauga mustarul, apoi se stinge cu zeama de legume. Se mai adauga 200 ml apa si se pun in sos chiftelutele prajite. Se potriveste totul la gust de sare si piper, apoi se lasa la fiert 15 minute. Spre sfarsitul fierberii se adauga usturoiul tocat marunt.
Mancarea se consuma calda.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor
Chiftele
Mancare de spanac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii