Afumatura se rumeneste in putin ulei, apoi se adauga ceapa tocata marunt. Dupa ce s-a calit ceapa se adauga faina si se amesteca bine, apoi morcovul s
Afumatura se rumeneste in putin ulei, apoi se adauga ceapa tocata marunt. Dupa ce s-a calit ceapa se adauga faina si se amesteca bine, apoi morcovul si ardeiul taiate cubulete. Fasolea se rupe in 2-3 bucati,depinde de marime.Peste legume se adauga 1 litru de apa fierbine si fasolea rupta. Se fierbe pana se inmoaie fasolea si se adauga rosiile fara pielite tocate cubulete, usturoiul zdrobit, bulionul, delikatul si se mai lasa 15 minute si se opreste focul. Se poate servi cu smantana.
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii