Conopida se rupe in buchetele mai marisoare si se pun la oparit in apa clocotita cu sare. Dupa ce s-a inmuiat se pune intr-un vas termorezistent. Se
Conopida se rupe in buchetele mai marisoare si se pun la oparit in apa clocotita cu sare. Dupa ce s-a inmuiat se pune intr-un vas termorezistent. Se toarna deasupra un sos format din unt topit, amestecat cu faina si lapte, fierte pe foc impreuna cu branza. Se presara deasupra cu restul de branza rasa si se introduce la cuptor pana se rumeneste branza. mai si se opareste in apa clocotita, pana cand inc
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Piftie de curcan Ciorba radauteana

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii