Se fierbe conopida, apoi se strecoara. Se fierb ouale si cartofii (in coaja), apoi se curata si se taie felii subtiri. Conopida se taie felii. Se u
Se fierbe conopida, apoi se strecoara.
Se fierb ouale si cartofii (in coaja), apoi se curata si se taie felii subtiri.
Conopida se taie felii.
Se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet un vas
termorezistent, in care se asaza un rand de conopida, unul de oua si altul de cartofi, repetand operatiunea pana se termina ingredientele.
Se presara putina sare.
Se toarna deasupra smantana si se lasa la cuptor circa 15 minute.
Se serveste calda.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Paste cu conopida
Pizza cu blat din conopida

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii