Conopida cu orez

Se spala orezul si se pune la fiert in atata apa, cat sa-l acopere. Dupa ce a scazut apa, se adauga, putin cate putin, le. Cand orezul este fiert, s

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • desfacuta buchetele
  • 1 l
  • 1 cana de orez
  • 4 oua
  • sare si piper

Mod de preparare

Se spala orezul si se pune la fiert in atata apa, cat sa-l

acopere.

Dupa ce a scazut apa, se adauga, putin cate putin, le.

Cand orezul este fiert, se pune vasul deoparte si se

adauga conopida, apoi galbenusurile, putina sare si piper.

Se bat albusurile spuma. Se amesteca totul usor. Se unge o forma cu unt si se toarna compozitia. Se lasa la cuptor o jumatate de ora.
Se rastoarna pe un platou si se serveste calda. Dupa

preferinta, se poate garnisi cu rosii si ciuperci.

Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Paste cu conopida

Pizza cu blat din conopida

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori