Se spala orezul si se pune la fiert in atata apa, cat sa-l acopere. Dupa ce a scazut apa, se adauga, putin cate putin, le. Cand orezul este fiert, s
Se spala orezul si se pune la fiert in atata apa, cat sa-l
acopere.
Dupa ce a scazut apa, se adauga, putin cate putin, le.
Cand orezul este fiert, se pune vasul deoparte si se
adauga conopida, apoi galbenusurile, putina sare si piper.
Se bat albusurile spuma. Se amesteca totul usor. Se unge o forma cu unt si se toarna compozitia. Se lasa la cuptor o jumatate de ora.
Se rastoarna pe un platou si se serveste calda. Dupa
preferinta, se poate garnisi cu rosii si ciuperci.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Paste cu conopida
Pizza cu blat din conopida
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii