Conopida cu smantana si afumatura este o mancare cu conopida delicioasa. Aromele de conopida si afumatura se potrivesc perfect.
Conopida si brocoli se desfac buchetele si se fierb in apa usor sarata pentru maxin 7 minute. Se scurg.
Untul se topește, se adaugă amidonul si când se îngroașă se stinge cu laptele. Se adaugă încet smântâna, sarea si nucșoara.
Intr-o tava mai înalta unsa cu unt se pun buchețelele de brocoli amestecate cu conopida, carnații tăiați bucăți potrivite, ouăle batute si sosul. Se amesteca ușor si se da la cuptor pana se rumenește frumos!
Cele 2 functii ce mi se par interesante de la Philips Multicooker:
1. Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.
2. Mânerul confortabil cu care este prevăzut nu se încălzeşte, ca să îl poţi muta uşor, oricând şi oriunde
Conopida cu afumatura la cuptor se serveste cu smantana adaugata suplimentar
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii