Se curata conopida de cotor si de frunze si se fierbe 15 minute in apa clocotita cu sare. Intre timp, se prepara sosul: se amesteca untul cu faina,
Se curata conopida de cotor si de frunze si se fierbe 15 minute in apa clocotita cu sare.
Intre timp, se prepara sosul: se amesteca untul cu faina, se adauga sare si, putin cate putin se adauga le.
Se freaca galbenusul, apoi se adauga in compozitie.
Se lasa pe bainmarie, amestecand continuu, pana capata
consistenta, fara a-l lasa sa fiarba.
Se ia vasul de pe foc si se adauga cascavalul ras.
Se desface conopida in buchete, se aseaza intr-un vas termorezistent si se toarna deasupra sosul.
Se lasa vasul la cuptor 20 de mirrute, la foc potrivit.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Paste cu conopida
Pizza cu blat din conopida
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaBudinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara...
Budinca de malai cu branza de vaciRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorTortul Dimplomat are avantajul de a fi o reteta de tort foarte versatila. Se prepara foarte usor si poate fi facut cu...
Tort Diplomat a la AdrianaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseParca nu este toamna daca nu pregatesc un desert cu mere, daca nu miroase in casa a scortisoara. Asa ca pentru acest week-end...
Placinta cu mere si nuca
Comentarii