Mancaruri cu legume

Reteta Conopida pane

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 15m 
Indrea_ms postat de
Postat pe: 12-02-2019
Adaugă în cartea de bucate
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

ingrediente

4 portii

   1 conopida potrivita
   2 oua
   faina
   sare
   piper
   ulei
   sos alb din maioneza
   smantana si usturoi

mod de preparare

Conopida se spala, se desface buchetele si se pune la fiert timp de 10 minute. Cand s-a fiert, se sareaza si se lasa putin deoparte timp in care se pregatesc faina si ouale pentru pane.
Uleiul se pune in tigaie la incins.
Se bat ouale cu furculita si cu putina sare, apoi se tavalesc buchetelele de conopida mai intai prin faina, apoi prin ou si din nou prin faina. Se prajesc in tigaie in ulei incins.
Buchetelele de conopida pane se scot pe un servetel cand s-au prajit, ca sa absoarba uleiul.
Se servesc calde cu un sos dupa preferinte, de exemplu cu maioneza si smantana si putin usturoi.
Incearca si Urzici cu maioneza
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.