Se curata dovleceii de coaja, se spala si se taie rondele aproximativ de aceeasi marime si grosime. Se curata usturoiul, se piseaza, dupa care se ame
Se curata dovleceii de coaja, se spala si se taie rondele
aproximativ de aceeasi marime si grosime.
Se curata usturoiul, se piseaza, dupa care se amesteca bine cu cimbrul tocat marunt, sare si piper.
Se pun rondelele de dovlecei intr-un vas termorezistent, alternand un strat de dovlecei cu unul de branza data pe razatoare.
Intr-un castron, se bat ouale, se adauga usturoiul, cimbrul si se toarna totul peste dovlecei.
Se coace la foc potrivit, circa 45 de minute, pana se rumeneste deasupra.
Se poate servi ca fel principal, insotit de salata sau ca garnitura pentru fripturi.
Pofta buna!
Alte retete cu dovlecei:
mancare de dovlecei,
ciorba dovlecei,
dovlecei cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii