Se curata dovleceii, se spala, se taie feliute, se fierb in apa clocotita in care s-a adaugat sare si se strecoara. Se aseaza intr-o tava cate un str
Se curata dovleceii, se spala, se taie feliute, se fierb in apa clocotita in care s-a adaugat sare si se strecoara.
Se aseaza intr-o tava cate un strat de dovlecei si unul de rosii decojite, taiate felii si presarate cu verdeata. Ultimul strat va fi de rosii.
Se pun deasupra trei linguri de unt si se lasa la cuptor pana se rumeneste.
Dupa ce se scoate vasul de la cuptor, se mai adauga o lingura de unt.
Mancarea se serveste calda, cu iaurt.
Pofta buna!
Alte retete cu dovlecei:
mancare de dovlecei,
ciorba dovlecei,
dovlecei cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii