Dovleceii se spala, se curata, se dau pe razatoare, dupa care se calesc in unt topit. Se sareaza si se adauga smantana. Se lasa 15 minute la foc mic
Dovleceii se spala, se curata, se dau pe razatoare, dupa care se calesc in unt topit.
Se sareaza si se adauga smantana.
Se lasa 15 minute la foc mic, apoi se adauga mararul tocat fin.
Pofta buna!
Alte retete cu dovlecei:
mancare de dovlecei,
ciorba dovlecei,
dovlecei cuptor
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii