Dovleceii se curata de coaja si se toaca cubulete. Se pun apoi in apa cu sare si concentrat de legume, la fiert. Pentru sos se amesteca continutul pl
Dovleceii se curata de coaja si se toaca cubulete. Se pun apoi in apa cu sare si concentrat de legume, la fiert. Pentru sos se amesteca continutul plicului cu laptele rece si se fierbe timp de 1 minut amestecand continuu. Se adauga in sos galbenusurile de la oua, dovleceii, mararul, smantana si jumatate din cascavalul ras. Se pune amestecul intr-o tava unsa cu unt, se presara deasupra cascavalul ramas si se da
in cuptorul incins 10-15 minute.
Se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor Oua umplute

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii