Dovleceii se curata de coaja si se toaca cubulete. Se pun apoi in apa cu sare si concentrat de legume, la fiert. Pentru sos se amesteca continutul pl
Dovleceii se curata de coaja si se toaca cubulete. Se pun apoi in apa cu sare si concentrat de legume, la fiert. Pentru sos se amesteca continutul plicului cu laptele rece si se fierbe timp de 1 minut amestecand continuu. Se adauga in sos galbenusurile de la oua, dovleceii, mararul, smantana si jumatate din cascavalul ras. Se pune amestecul intr-o tava unsa cu unt, se presara deasupra cascavalul ramas si se da
in cuptorul incins 10-15 minute.
Se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor Oua umplute
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii