Se curata dovleceii de coaja, se taie in doua pe lungime si se scobesc. Se toaca miezul si se amesteca bine cu ouale batute, cascavalul, miezul de pa
Se curata dovleceii de coaja, se taie in doua pe lungime si
se scobesc.
Se toaca miezul si se amesteca bine cu ouale batute, cascavalul, miezul de paine si sosul alb, sare si piper.
Se umplu dovleceii cu amestecul preparat.
Se orneaza dovleceii cu piure de cartofi, preparat din fulgii de cartofi si se introduce vasul la cuptor pentru gratinare.
Pofta buna!
Alte retete cu dovlecei:
mancare de dovlecei,
ciorba dovlecei,
dovlecei cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii