Dovlecei umpluti

Se curata dovleceii de coaja, se taie in doua pe lungime si se scobesc. Se toaca miezul si se amesteca bine cu ouale batute, cascavalul, miezul de pa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dovlecei
  • 3 oua
  • 200 g cascaval ras
  • 1 felie de paine alba
  • fara coaja
  • inmuiata in
  • piper
  • fulgi de cartofi (se gasesc in comert)
  • Sos alb: 25 gr unt
  • 11 linguri de faina
  • cat curprinde

Mod de preparare

Se curata dovleceii de coaja, se taie in doua pe lungime si

se scobesc.

Se toaca miezul si se amesteca bine cu ouale batute, cascavalul, miezul de paine si sosul alb, sare si piper.

Se umplu dovleceii cu amestecul preparat.

Se orneaza dovleceii cu piure de cartofi, preparat din fulgii de cartofi si se introduce vasul la cuptor pentru gratinare.
Pofta buna!

Alte retete cu dovlecei:

mancare de dovlecei,

ciorba dovlecei,

dovlecei cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc