Fierbem orezul. Spalam dovleceii, le taiem varfurile, inlaturam samburii. Mai scoatem din miez astfel incat sa ramana peretii grosi de aprox. 1-2 cm.
Fierbem orezul. Spalam dovleceii, le taiem varfurile, inlaturam samburii. Mai scoatem din miez astfel incat sa ramana peretii grosi de aprox. 1-2 cm. Se sareaza usor in interior. Miezul scos se da pe razatoare. Ceapa se taie marunt, usturoiul se piseaza, apoi ambele se calesc in ulei incins. Adaugam carnea tocata si o prajim, apoi orezul fiert si miezul dovleceilor si mai prajim sa se intrepatrunda aromele. Asezonam cu sare, piper si boia apoi umplm dovleceii. Amestecam ouale, frisca si laptele, punem sare si piper, apoi le turnam peste dovlecei. Ii coacem in cuptorul preincalzit, acoperiti cu o folie, aprox. 60 de minute,
Alte retete recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii