Fierbem orezul. Spalam dovleceii, le taiem varfurile, inlaturam samburii. Mai scoatem din miez astfel incat sa ramana peretii grosi de aprox. 1-2 cm.
Fierbem orezul. Spalam dovleceii, le taiem varfurile, inlaturam samburii. Mai scoatem din miez astfel incat sa ramana peretii grosi de aprox. 1-2 cm. Se sareaza usor in interior. Miezul scos se da pe razatoare. Ceapa se taie marunt, usturoiul se piseaza, apoi ambele se calesc in ulei incins. Adaugam carnea tocata si o prajim, apoi orezul fiert si miezul dovleceilor si mai prajim sa se intrepatrunda aromele. Asezonam cu sare, piper si boia apoi umplm dovleceii. Amestecam ouale, frisca si laptele, punem sare si piper, apoi le turnam peste dovlecei. Ii coacem in cuptorul preincalzit, acoperiti cu o folie, aprox. 60 de minute,
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii