Fierbem orezul. Spalam dovleceii, le taiem varfurile, inlaturam samburii. Mai scoatem din miez astfel incat sa ramana peretii grosi de aprox. 1-2 cm.
Fierbem orezul. Spalam dovleceii, le taiem varfurile, inlaturam samburii. Mai scoatem din miez astfel incat sa ramana peretii grosi de aprox. 1-2 cm. Se sareaza usor in interior. Miezul scos se da pe razatoare. Ceapa se taie marunt, usturoiul se piseaza, apoi ambele se calesc in ulei incins. Adaugam carnea tocata si o prajim, apoi orezul fiert si miezul dovleceilor si mai prajim sa se intrepatrunda aromele. Asezonam cu sare, piper si boia apoi umplm dovleceii. Amestecam ouale, frisca si laptele, punem sare si piper, apoi le turnam peste dovlecei. Ii coacem in cuptorul preincalzit, acoperiti cu o folie, aprox. 60 de minute,
Alte retete recomandate
Gogosi pufoase, facute cu paharul sau impletite. Iti trebuie un castron, o oala mica, un facalet si o tigaie adanca, in...
GogosiE o mâncărică foarte simplă şi rapidă în care am încercat să îmbin nişte legume pe care nu le mâncăm foarte des,...
Mancarica de legume gratinataUn deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Dulceata de afinePrajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelO reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sosPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
Comentarii