Pentru drob de legume asortate puneti apa clocotita peste grauul zdrobit. Lasati la inmuiat 30 minute, amestecand din cand in cand.
Pentru drob de legume asortate puneti apa clocotita peste grauul zdrobit. Lasati la inmuiat 30 minute, amestecand din cand in cand. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se caleste usturoiul cu legumele si ciupercile 3 minute. Se adauga untul de arahide si graul scurs. Se taie cotoarele de la varza. Se oparesc frunzele in apa clocotita 2 minute, apoi se scurg. Se tapeteaza o forma de cozonac cu foile de varza, lasand capetele sa atarne in afara. Se toarna compozitia de legume, indesand bine. Se acopera cu frunzele de varza care atarna.
Drobul de legume asortate se rastoarna pe o farfurie si se serveste cu sos de rosii.
Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orezPrajitura Ziua si Noaptea de post, este o reteta simpla si rapida, cu blat pufos si cu un aspect vizual deosebit. Este o...
Prajitura Ziua si Noaptea de post
Comentarii
Adaugă comentariu