Se alege fasolea, se spala si se pune in apa calda 3-4 ore, dupa care se fierbe in 3 ape, avand grija sa fie bine fierte.Dupa ce a fiert se scurge de
Se alege fasolea, se spala si se pune in apa calda 3-4 ore, dupa care se fierbe in 3 ape, avand grija sa fie bine fierte.Dupa ce a fiert se scurge de apa si se bate bine. Se curata usturoiul si se piseaza la fel ca pentru mujdei, dupa care se adauga fasolea batuta, se pune ulei si se amesteca pana la omogenizare. Intre timp, se curata ceapa, se taie marunt, se caleste in uleiul bine incins. Cand ceapa s-a ingalbenit se adauga putina sare. Fasolea batuta se pune pe un platou, se intinde uniform si se garniseste pe deasupra cu ceapa prajita.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii