• fasolea o lasati la inmuiat peste noapte• schimbati apa si puneti-o la fiert cu sarea, morcovii, telina si
• fasolea o lasati la inmuiat peste noapte
• schimbati apa si puneti-o la fiert cu sarea, morcovii, telina si pastarnacii
• scurgeti fasolea, dar nu aruncati apa
• adaugati fasolea si usturoiul intr-un bol incapator - mixati cu ajutorul blender vertical Breville Hand Blender – daca prezinta o consistenta prea densa, mai adaugati putina zeama din apa in care a fiert (pentru o consistenta mai cremoasa o puteti trece printr-o sita cu ajutorul unei linguri)
• asezonati-o dupa gust si lasati-o la rece
• taiati ceapa julien si frecati-o cu zahar
• caliti-o in ulei cu boia.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii