Fasolea se lasa peste noapte la inmuiat, in apa rece. Se pune la fiert si, cand da in clocot, se schimba apa. Este indicat sa repetati aceasta operat
Fasolea se lasa peste noapte la inmuiat, in apa rece.
Se pune la fiert si, cand da in clocot, se schimba apa.
Este indicat sa repetati aceasta operatiune de trei ori. Dupa ce a fiert fasolea, se strecoara, se lasa sa se raceasca si se amesteca bine cu mixerul.
In pasta obtinuta se incorporeaza, treptat, uleiul.
Se sareaza si se adauga mujdei de usturoi.
Compozitia se aseaza pe un platou si se orneaza cu ceapa calita.
Pofta buna!
Alte mancaruri romanesti va recomandam mai jos:
Mancare de mazare cu carne si sos de rosii
Mancare de mazare cu pui
Supa de mazare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii