Fasole cu ulei de dovleac si ceapa este o mancare de legume delicioasa si sanatoasa. Se serveste calda, cu ardei copt sau salata de varza acra.
Fasole cu ulei de dovleac si ceapa este o mancare de legume delicioasa si sanatoasa. Pentru aceasta se pune fasolea la fiert in apa cu sare, se schimba apa de 3 ori, in ultima apa se pune vegeta, putin cimbru. Se strecoara dupa ce a fiert si se paseaza cu blenderul. Se curata ceapa, se taie fin si se caleste in ulei de floarea soarelui si putina apa in care a fiert fasolea. Jumatate din ceapa se pune in fasole, se mizeaza, se adauga sare dupa gust.Restul de ceapa se amesteca cu uleiul de dovleaci si putina boia de ardei iute si se pune peste fasole
Fasole cu ulei de dovleac si ceapa se serveste calda, cu ardei copt sau salata de varza acra.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru aceasta reteta m-am inspirat de la Motanel. El spune in descriere ca reteta originala nu are in compozitie carnati si...
Taci si inghite ardelenescGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii