• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
• spalati si curatati bine fasolea verde
• taiati baconul cubulete
• cu ajutorul aparatului de vidare FoodSaver, vidati toate ingredientele intr-o punga
• incalziti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 85 ⁰C si lasati intre o ora si o ora si jumatate, in functie de dimensiunea fasolei, dar si in functie de textura sa – puteti sa simtiti prin punga de vidat cat de facuta este aceasta – injumatatiti timpul de gatire pentru fasolea congelata si taiati si baconul mult mai subtire.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii