Pentru fasole verde cu smantana si marar fasolea verde proaspata se curata, se spala, se introduce in apa clocotita cu sare.
Pentru fasole verde cu smantana si marar fasolea verde proaspata se curata, se spala, se introduce in apa clocotita cu sare. Cand se foloseste fasole conserva, se scurge de lichid si se spala. Fasolea verde proaspata, se scurge; lichidul se pastreaza. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Fasolea se inabusa in unt, se adauga faina dizolvata in 50 ml apa si lichidul ramas de la fierberea fasolei. Se continua fierberea 5 minute. Se adauga smantana, marar si se mai fierbe 5 minute.
Fasolea verde cu smantana si marar se serveste cald.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii