*Aceasta reteta este inspirata din bacataria bergamasca (Italia).* Se curata ceapa, morcovii si sedano-ul, se spala impreuna cu rosiile. Se taie ceap
*Aceasta reteta este inspirata din bacataria bergamasca (Italia).*
Se curata ceapa, morcovii si sedano-ul, se spala impreuna cu rosiile.
Se taie ceapa fideluta, morcovii se taie jumatati pe lung apoi se toaca marunt, se toaca sedano-ul, rosiile se taie cubulete.
Se incing intr-o craticioara 50 de grame de unt, se inabuse ceapa, se adauga morcovii bucatele, sedano-ul tocat, rosiile cubulete si usturoiul. Se lasa sa se inabuse impreuna amestecand mereu. Se adauga cubuletul de concentrat de legume dizolvat in 1/2 pahar apa plata/fiarta, se mai pune 1 lingurita de otet sau cateva picaturi de lamaie si se lasa sa fiarba pana se inmoaie sedano-ul si morcovii sunt fierti.
Se serveste ca garnitura pentru alte mancaruri de legume sau pentru cei care mananca si carne se serveste garnitura la mancaruri de pui.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii