Ghiveci calugaresc de la Bunica

Ghiveciul galugaresc de la Bunica este o mancare de legume delicioasa, de post, un gust desavarsit. Ceapa si morcovul dati pe razatoare se calesc in untdelemn incins. Se adauga celelalte ingrediente taiate marunt, se fierb impreuna 30 minute. Se ada

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ghiveci calugaresc de la Bunica

Ingrediente

  • 3 cartofi
  • 3 cepe
  • 100 gr. mazare
  • 100 gr. fasole verde
  • 1 morcov
  • 1 mar
  • 2 castraveti murati
  • 4-5 linguri de bulion
  • 4 linguri de untdelemn
  • 2-3 catei de usturoi
  • foi de dafin
  • o legatura de marar
  • o legatura de patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa si morcovul dati pe razatoare se calesc in untdelemn incins. Se adauga celelalte ingrediente taiate marunt, se fierb impreuna 30 minute. Se adauga bulionul, usturoiul taiat felii, foile de dafin, sare, piper si se dau la cuptor. Dupa ce a scazut, se scoate din cuptor si se presara verdeata tocata marunt.


Ghiveciul calugaresc de la Bunica se serveste cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori