Curata cepele, ardeii si taie-i fasii. Presara-i cu sare si zahar, si prajeste-i in 100 ml de ulei. Pune rosiile in apa fierbinte, dupa care decojeste
Curata cepele, ardeii si taie-i fasii. Presara-i cu sare si zahar, si prajeste-i in 100 ml de ulei. Pune rosiile in apa fierbinte, dupa care decojeste-le, taie-le si pune-le peste ceapa si ardei. Inabuse legumele sub capac. Decojeste dovleacul, taie-l in doua, indeparteaza samburele si taie-l bucati de 1,5 cm. Pune-l peste legume. Toarna 100 ml de apa si inabuse mai departe legumele sub capac. Cand s-au prajit, adauga rondele de carnati, condimenteaza si toarna ouale batute peste preparat.
Cand s-a intarit putin il poti servi presarat cu cascaval ras.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii