Se pun la calit ceapa si ardeiul maruntite, in ulei incins, timp de 5 minute. se adauga dovleceii taiati felii, jumatate din cantitatea de cimbru si
Se pun la calit ceapa si ardeiul maruntite, in ulei incins, timp de 5 minute. se adauga dovleceii taiati felii, jumatate din cantitatea de cimbru si usturoiul zdrobit. Se prajesc timp de 5 minute, apoi se adauga rosiile maruntite, bulionul si restul de cimbru. Se fierb legumele pe foc mic 10 minute, pana cand scade sosul.
Ghiveciul se serveste cald.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Rulada de porc Muschi de porc la cuptor
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe ziceti de un desert gustos la pahar cu o combinatie delicioasa de ciocolata fructe si frisca?
Desert la pahar cu ciocolata si jeleu de capsuniGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii