Se caleste ceapa 2-3 minute in 25 gr de unt. Se adauga morcovii, pastarnacul, cartofii si legumele curatate si taiate cubulete si se amesteca. Se ada
Se caleste ceapa 2-3 minute in 25 gr de unt. Se adauga morcovii, pastarnacul, cartofii si legumele curatate si taiate cubulete si se amesteca. Se adauga apoi concentratul vegetal, rosiile taiate marunt, patrunjelul, sare si
piper. Se lasa totul sa dea in clocot, apoi se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba 30 de minute.
Ghiveciul se serveste cald.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Rulada de porc Friptura de vita la cuptor
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe ziceti de un desert gustos la pahar cu o combinatie delicioasa de ciocolata fructe si frisca?
Desert la pahar cu ciocolata si jeleu de capsuniGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii