Ghiveci de legume

Se caleste ceapa 2-3 minute in 25 gr de unt. Se adauga morcovii, pastarnacul, cartofii si legumele curatate si taiate cubulete si se amesteca. Se ada

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 75 gr unt
  • 1 ceapa mare
  • 1
  • 1 kg legume: morcovi
  • pastarnac
  • cartofi
  • gulii
  • 2 linguri faina
  • 450 ml concentrat vegetal
  • 425 gr rosii
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se caleste ceapa 2-3 minute in 25 gr de unt. Se adauga morcovii, pastarnacul, cartofii si legumele curatate si taiate cubulete si se amesteca. Se adauga apoi concentratul vegetal, rosiile taiate marunt, patrunjelul, sare si

piper. Se lasa totul sa dea in clocot, apoi se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba 30 de minute.


Ghiveciul se serveste cald.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana Rulada de porc Friptura de vita la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc