Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete, apoi se pun sa fiarba in apa cu sare. Separat se curata carnea de manzat de pielite si se taie bucat
Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete, apoi se pun sa fiarba in apa cu sare. Separat se curata carnea de manzat de pielite si se taie bucatele mici. Carnea se caleste in ulei, se adauga ceapa taiata solzisori, ardeii taiati fasii si mazarea fiarta in prealabil. Se amesteca usor ca sa nu se lipeasca si se pune apa calduta din cand in cand. Morcovii se spala si se curata, apoi se adauga peste celelalte legume si carne. Se pune si pasta de rosii si se condimenteaza cu sare si piper, dupa preferinte. Dupa ce au fiert, se baga in cuptor sa se rumeneasca. intre timp, se pregateste crusta din cartofi. Se paseaza cartofii cu blenderul, se amesteca cu untul, laptele, sarea si oul crud si se toarna deasupra ghiveciului. Se lasa sa se rumeneasca.
Se serveste cu salata de brocolli si alte garnituri.
Alte retete:
Conopida la cuptor cu bacon
Ardei umpluti
Placinta de dovleac
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verde
Comentarii