Ghiveci picant

Se curata ardeii grasi si se taie cuburi. Se decojesc car- tofii, se spala si se taie felii. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc cartofii la

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • 600 g cartofi
  • 4 linguri ulei
  • 2 plic praf de sos picant
  • Arrabiata pentru paste (370 g)
  • 1 conserva amestec de boabe de porumb
  • 1 conserva de boabe de fasole rosie (425 ml)
  • 1/2 legatura ceapa verde
  • sare
  • piper
  • busuioc pentru ornat

Mod de preparare

Se curata ardeii grasi si se taie cuburi. Se decojesc car-

tofii, se spala si se taie felii. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc cartofii la foc mijlociu cca 5 minute amestecand.

Se adauga bucatile de ardei gras si se prajesc scurt impreuna.

Se adauga praful de sos si 200 ml apa, se da intr-un clocot si se acopera; se lasa sa fiarba la foc moale 15 minute pana fierb cartofii.

Se adauga in mancare boable de porumb si fasole scurse, precum si ceapa verde taiata felii.

Se mai fierbe 2-3 min, se adauga sare, piper si busuioc.
Alte retete culinare

Clatite cu spanac

salata orientala

Rulada spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc