Ghiveci picant

Curatam ceapa, o taiem marunt si o calim in ulei incins. Stingem cu putina supa si adaugam cateva boabe de piper, sare, morcovii, cartofii si telina

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ghiveci picant

Ingrediente

  • 6-7 cartofi
  • 1 telina mica
  • 2 morcovi
  • 1-2 ardei grasi
  • 1 ardei iute
  • 2 cepe
  • 1 cana fasole boabe fiarta
  • 2-3 foi de dafin
  • 1 cutie cu rosii decojite
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 500 ml supa de legume
  • ulei
  • boia de ardei iute
  • boabe de piper
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Curatam ceapa, o taiem marunt si o calim in ulei incins. Stingem cu putina supa si adaugam cateva boabe de piper, sare, morcovii, cartofii si telina taiate cubulete. Lasam cateva minute pe foc. Punem foile de dafin si turnam toata supa de legume in care am dizolvat pasta de tomate. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugam ardeii curatati si taiati mai mari, rosiile decojite si date prin razatoare si fasolea. Potrivim gustul de sare, boia iute si piper. Bagam la cuptor sa scada bine.


La final, iutim ghiveciul cu arde iute taiat rondele. Sursa acestei retete este blogul: retete-de-mancaruri

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori