Pentru gogosari in bulion gogosarii se spala, se curata de seminte si cotoare, se taie feliute de 1,5-2 cm lungime si 1 cm latime.
Pentru gogosari in bulion gogosarii se spala, se curata de seminte si cotoare, se taie feliute de 1,5-2 cm lungime si 1 cm latime. Din bulion, zahar sau miere de albine, ulei, otet, foi de dafin, sare si piper se formeaza un sos care se pune pe foc si se da in 2-3 clocote. Treptat se adauga in sos gogosarii taiati feliute si se fierb 5-7 minute. Se scot din sos cu ajutorul unei spumiere si se pun in borcane. Se adauga sos pana acopera gogosarii. Celofanul se umezeste cu apa, se da in doua si se leaga borcanele. Borcanele astfel pregatite se fierb la bain-marie cca 15 minute din momentul in care clocoteste apa.
Gogosarii in bulion se pot servi la aperitive, fripturi din porc, vita, pui dar si la diferite tocane de legume.
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriPentru ca se anunta o saptamana calduroasa, va propun sa o incepem cu o inghetata simpla si foarte buna.
Inghetata de lapteAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO reteta delicioasa si foarte usoara. Cantitatile si legumele sunt la alegerea fiecaruia. Retete de vara.
Legume de vara la cuptorO reteta gustoasa si usor de preparat
Piept de pui umplut cu ricotta si spanacM-am gandit sa incepem saptamana cu o gustare buna, cu branzeturi...Sincer eram in pana de idei, nu prea mai stiam ce sa...
Tarta cu branzeturiReteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu menta
Comentarii