Pentru gogosari in bulion gogosarii se spala, se curata de seminte si cotoare, se taie feliute de 1,5-2 cm lungime si 1 cm latime.
Pentru gogosari in bulion gogosarii se spala, se curata de seminte si cotoare, se taie feliute de 1,5-2 cm lungime si 1 cm latime. Din bulion, zahar sau miere de albine, ulei, otet, foi de dafin, sare si piper se formeaza un sos care se pune pe foc si se da in 2-3 clocote. Treptat se adauga in sos gogosarii taiati feliute si se fierb 5-7 minute. Se scot din sos cu ajutorul unei spumiere si se pun in borcane. Se adauga sos pana acopera gogosarii. Celofanul se umezeste cu apa, se da in doua si se leaga borcanele. Borcanele astfel pregatite se fierb la bain-marie cca 15 minute din momentul in care clocoteste apa.
Gogosarii in bulion se pot servi la aperitive, fripturi din porc, vita, pui dar si la diferite tocane de legume.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii