Se taie ceapa felii subtiri si se pune intr-o cratita cu o ceasca mica de ulei. Cand ceapa s-a inmuiat, se taie felii subtiri sfecla si merele, care s
Se taie ceapa felii subtiri si se pune intr-o cratita cu o ceasca mica de ulei. Cand ceapa s-a inmuiat, se taie felii subtiri sfecla si merele, care se curata in prealabil de seminte si de coaja, si castravetele murat. Toate
se pun peste ceapa calita, se rumenesc impreuna un sfert de ora, dupa care se adauga cartofii curatati de coaja si taiati cubulete. Se acopera vasul in care se pregateste mancarea si se lasa la foc mic, se adauga o ceasca mica de apa. Cand mancarea a scazut bine, se ia cratita de pe foc.
Gustarea se serveste fierbinte, alaturi de legume de sezon sau muraturi.
Alte retete vegetariene recomandate
Legume la cuptor
Ciulama de ciuperci
Ghiveci de legume
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii