Se taie ceapa felii subtiri si se pune intr-o cratita cu o ceasca mica de ulei. Cand ceapa s-a inmuiat, se taie felii subtiri sfecla si merele, care s
Se taie ceapa felii subtiri si se pune intr-o cratita cu o ceasca mica de ulei. Cand ceapa s-a inmuiat, se taie felii subtiri sfecla si merele, care se curata in prealabil de seminte si de coaja, si castravetele murat. Toate
se pun peste ceapa calita, se rumenesc impreuna un sfert de ora, dupa care se adauga cartofii curatati de coaja si taiati cubulete. Se acopera vasul in care se pregateste mancarea si se lasa la foc mic, se adauga o ceasca mica de apa. Cand mancarea a scazut bine, se ia cratita de pe foc.
Gustarea se serveste fierbinte, alaturi de legume de sezon sau muraturi.
Alte retete vegetariene recomandate
Legume la cuptor
Ciulama de ciuperci
Ghiveci de legume
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii