Se taie gutuile in felii groase, apoi se dau prin faina si se rumenesc in ulei. Se scot si se pun in alt vas, iar in uleiul ramas, se adauga restul d
Se taie gutuile in felii groase, apoi se dau prin faina si se rumenesc in ulei. Se scot si se pun in alt vas, iar in uleiul ramas, se adauga restul de faina si zaharul, amestecand continuu pana incepe sa se caramelizeze. Se stinge cu vin, apa si se mai lasa amestecul pe foc, pana se topeste zaharul. Sosul se toarna peste feliile de gutui, apoi se dau la cuptor si se lasa 10-15 minute. La final se adauga cateva batoane de scortisoara.
Se poate servi atat cald cat si rece. Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor Legume la cuptor Placinta cu dovleac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii