Inelele de ceapa sunt o granitura surprinzatoare, dar la fel de delicioasa si hranitoare.
Se curata ceapa, se taie in rondele (inele) care se rasfira cu grija pentru a nu le rupe. Oul se bate cu sare si piper intr-un vas incapator si apoi se pun toate inelele de ceapa si se imbiba in ou. Intr-un alt vas incapator se amesteca faina cu pesmetul si prin acest amestec se trec toate inelele de ceapa cu ou. In baie de ulei incins se pun la prajit inelele de ceapa si apoi se scot pe servetele de hartie care sa absoarba grasimea.
Se servesc calde.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii