Inele de ceapa

Inelele de ceapa sunt o granitura surprinzatoare, dar la fel de delicioasa si hranitoare.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Inele de ceapa

Ingrediente

  • o ceapa mare alba sau rosie
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • un ou
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se curata ceapa, se taie in rondele (inele) care se rasfira cu grija pentru a nu le rupe. Oul se bate cu sare si piper intr-un vas incapator si apoi se pun toate inelele de ceapa si se imbiba in ou. Intr-un alt vas incapator se amesteca faina cu pesmetul si prin acest amestec se trec toate inelele de ceapa cu ou. In baie de ulei incins se pun la prajit inelele de ceapa si apoi se scot pe servetele de hartie care sa absoarba grasimea.


Se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc