Inelele de ceapa sunt o granitura surprinzatoare, dar la fel de delicioasa si hranitoare.
Se curata ceapa, se taie in rondele (inele) care se rasfira cu grija pentru a nu le rupe. Oul se bate cu sare si piper intr-un vas incapator si apoi se pun toate inelele de ceapa si se imbiba in ou. Intr-un alt vas incapator se amesteca faina cu pesmetul si prin acest amestec se trec toate inelele de ceapa cu ou. In baie de ulei incins se pun la prajit inelele de ceapa si apoi se scot pe servetele de hartie care sa absoarba grasimea.
Se servesc calde.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii