Legumele se taie cubulete si se pun la fiert, pe rand, in atata apa, cat sa le acopere. Cand sunt fierte, se strecoara si se asaza in straturi, intr-u
Legumele se taie cubulete si se pun la fiert, pe rand, in atata
apa, cat sa le acopere. Cand sunt fierte, se strecoara si se
asaza in straturi, intr-un vas termorezistent uns cu unt.
Fiecare strat se presara cu branza rasa, adaugandu-se putin
unt. Ultimul strat se acopera cu smantana. Se lasa vasul la
cuptor pana ce compozitia e rumenita.
Alte retete
Mazare cu soia
Supa mazare
Mazare cu ciuperci
Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu pui• asezati faina pe blatul de lucru, facand o mica gaura in centrul acesteia, in care veti sparge ouale, la
Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumatImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiChiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.
Chiftele de cartofi cu dovlecelPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orez
Comentarii
Adaugă comentariu