Legumele se taie cubulete si se pun la fiert, pe rand, in atata apa, cat sa le acopere. Cand sunt fierte, se strecoara si se asaza in straturi, intr-u
Legumele se taie cubulete si se pun la fiert, pe rand, in atata
apa, cat sa le acopere. Cand sunt fierte, se strecoara si se
asaza in straturi, intr-un vas termorezistent uns cu unt.
Fiecare strat se presara cu branza rasa, adaugandu-se putin
unt. Ultimul strat se acopera cu smantana. Se lasa vasul la
cuptor pana ce compozitia e rumenita.
Alte retete
Mazare cu soia
Supa mazare
Mazare cu ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii