Se curata ardeii, se fierb si se separa partea carnoasa de coaja. Se pune intr-un bol partea carnoasa si se amesteca cu ulei, sare, zahar si suc de la
Se curata ardeii, se fierb si se separa partea carnoasa de coaja. Se pune intr-un bol partea carnoasa si se amesteca cu ulei, sare, zahar si suc de lamaie (cantitatile se pun dupa gust). Se curata legumele si se tai felii groase sau bucati mari. Se pune faina intr-un bol si se amesteca cu sifon, sare si galbenusuri. Se imbiba legumele in aluat si se prajesc in ulei pana devin rumene.
Alte retete legume recomandate
Salata orientala
Crutoane de paine
Dovlecei cu branza

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii