Mincarea de legume cu sos de lapte se poate gati dintr-un singur fel sau din mai multe feluri de legume. In ultimul caz acestea se amesteca. Legumele
Mincarea de legume cu sos de lapte se poate gati dintr-un singur fel sau din mai multe feluri de legume. In ultimul caz acestea se amesteca. Legumele se curata, se taie in patratele sau in felioare, se fierb in apa putin sarata si se strecoara prin strecuratoare sau prin sita. Se asaza apoi intr-o tava, se toarna deasupra sos de lapte fierbinte, se amesteca si se dau la cuptor. Sosul de lapte trebuie sa aiba consistenta smintinii.
Cu sos de lapte pot fi preparate diferite legume: cartofi, morcovi, mazare verde, fasole verde, sparanghel etc

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii