Legume de primavara umplute

Scobim dovleceii si rosiile Se indeparteaza cotorul ardeilor, se curata de seminte, apoi se sareaza toate legumele si se asaza cu scobitura in jos, sa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 4 rosii mari
  • 4 frunze de varza
  • 2 ardei grasi
  • 500 g carne de porc tocata
  • Vi cana de orez
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Scobim dovleceii si rosiile Se indeparteaza cotorul ardeilor, se curata de seminte, apoi se sareaza toate legumele si se asaza cu scobitura in jos, sa se scurga. Se oparesc frunzele de varza.

Se prepara o umplutura din carne, orez, ceapa tocata, sare, piper si patrunjel tocat marunt. Se pune pe fundul unui vas un rand de frunze de varza. Deasupra se asaza legumele umplute si se lasa la fiert la foc mic, cu putina apa si sare.

Cand sunt pe jumatate gata, se toarna deasupra sucul de rosii, amestecat cu smantana, dupa care se da vasul la cuptor si se lasa pana scade sosul.
Este o reteta simpla si gustoasa

Alte retete recomandate

Mancare de sparanghel

Mazare cu smantana

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci