O reteta delicioasa si foarte usoara. Cantitatile si legumele sunt la alegerea fiecaruia. Retete de vara.
Tocam ardeiul copt(al meu a fost congelat). Amestecam sucul de rosii ( al meu a fost facut in casa) cu ardeiul copt. Punem compozitia intr-un vas termorezistent.
Taiem rondele dovlecelul, rosiile, ceapa, ardeiul gras si cartofii. Asezam alternativ legumele in vas peste sosul de rosii.
Din ulei si condimente facem un amestec pe care il distribuim peste legume. Asezam si foile de dafin printre legume.
Introducem vasul la cuptor pentru 50-60 de minute pana legumele se rumenesc frumos.
Eu am folosit un dovlecel mai maricel, doua cepe, o jumatate de ardei gras, doua rosii, trei cartofi mai mici, trei ardei copti. trei foi de dafin, o ceasca suc de rosii, 5 linguri ulei. Eu nu am folosit vinete pentru ca nu mananca fetita.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii