Pentru aceasta reteta cu legume aveti nevoie de ulei, ceapa, usturoi, cartofi, pastarnac, morcovi, pasta de curry, supa de legume si condimente.
Se caleste ceapa si usturoiul intr-o tigaie, apoi se adauga cartofii decojiti si taiati bucati groase, morcovii si pastarnacii taiati felii groase si se lasa la rumenit pe foc mare, 6-7 minute. Se adauga apoi pasta de curry, se toarna supa si se lasa la fiert. Se lasa la foc mediu si se adauga lintea, se acopera si se lasa la fiert inabusit 15-20 de minute. Se adauga peste mancare coriandrul si se mai lasa pe foc inca un minut.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Iahnie de fasole
Sarmale de post
Mancare de spanac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii