Legume umplute

Rosiile, dovleceii si vinetele se scobesc de miez (fara a lei decoji) si se indeparteaza cotoarele ardeilor. Se presara toate cu sare si se lasa deop

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii
  • 6 ardei grasi
  • 6 dovlecei
  • 6 vinete mici
  • 500 g carne tocata
  • 150 g orez
  • 100 g ulei
  • 50 g cascaval ras
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Rosiile, dovleceii si vinetele se scobesc de miez (fara a lei decoji) si se indeparteaza cotoarele ardeilor. Se presara toate cu sare si se lasa deoparte timp de 1 -2 ore. Pregatim umplutura, la fel ca cea pentru sarmale. Se umple legumele pe trei sferturi, apoi se asaza intr-un vas uns cu ulei, se adauga apa, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic, circa o ora si jumatate. Cand sunt gata, legumele umplute se pun intr-o tava, se presara cu cascaval ras si se lasa la cuptor 15-20 de minute, sa se gratineze.
Alte retete Spanac cu ciuperci Clatite cu spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori