Se lasa lintea in apa rece sa se inmoaie citeva ore, apoi se pune la fiert cu apa calda si un pastrinac curatat si taiat in doua. Dupa ce a clocotit,
Se lasa lintea in apa rece sa se inmoaie citeva ore, apoi se pune la fiert cu apa calda si un pastrinac curatat si taiat in doua. Dupa ce a clocotit, se pune ceapa curatata si se fierbe mincarea cu un buchet de verdeturi.
Buchetul se face din usturoi, cimbru, patrunjel si foaie de
dafin, se leaga cu o ata si se scoate dupa ce mincarea a fiert.
Cand este bine fiarta, se scoate si se caleste in unt.
Se serveste ca garnitura la friptura sau ca un fel de mincare.
Alte retete cu legume
Spanac cu orez
Spanac cu carne
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii