Se lasa lintea in apa rece sa se inmoaie citeva ore, apoi se pune la fiert cu apa calda si un pastrinac curatat si taiat in doua. Dupa ce a clocotit,
Se lasa lintea in apa rece sa se inmoaie citeva ore, apoi se pune la fiert cu apa calda si un pastrinac curatat si taiat in doua. Dupa ce a clocotit, se pune ceapa curatata si se fierbe mincarea cu un buchet de verdeturi.
Buchetul se face din usturoi, cimbru, patrunjel si foaie de
dafin, se leaga cu o ata si se scoate dupa ce mincarea a fiert.
Cand este bine fiarta, se scoate si se caleste in unt.
Se serveste ca garnitura la friptura sau ca un fel de mincare.
Alte retete cu legume
Spanac cu orez
Spanac cu carne
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii