Se lasa lintea in apa rece sa se inmoaie citeva ore, apoi se pune la fiert cu apa calda si un pastrinac curatat si taiat in doua. Dupa ce a clocotit,
Se lasa lintea in apa rece sa se inmoaie citeva ore, apoi se pune la fiert cu apa calda si un pastrinac curatat si taiat in doua. Dupa ce a clocotit, se pune ceapa curatata si se fierbe mincarea cu un buchet de verdeturi.
Buchetul se face din usturoi, cimbru, patrunjel si foaie de
dafin, se leaga cu o ata si se scoate dupa ce mincarea a fiert.
Cand este bine fiarta, se scoate si se caleste in unt.
Se serveste ca garnitura la friptura sau ca un fel de mincare.
Alte retete cu legume
Spanac cu orez
Spanac cu carne
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii