Se tin cubulete la muiat (~1/2h)in apa cu sare. Intr-un teflon se rumeneste o ceapa, (usturoi optional) dupa care se adauga rosii sau ghiveci din zarz
Se tin cubulete la muiat (~1/2h)in apa cu sare. Intr-un teflon se rumeneste o ceapa, (usturoi optional) dupa care se adauga rosii sau ghiveci din zarzavaturi, se lasa putin la macerat pe foc potrivit. Se adauga cubuletele stoarse de apa, se condimenteaza (vegeta+piper), se adauga cam o legatura mica de patrunjel si dupa gust marar verde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii