• curatati bine fasolea si spalati-o
• puneti apa la fiert si adaugati putina sare. Cand a inceput sa clocoteasca adaugati fasolea si lasati-o pana devine al dente
• scoateti-o intr-un bol cu apa cu gheata pentru a-i da soc termic si a-i mentine culoarea
• tocati usturoiul si ardeiul iute marunt, ceapa cubulete, iar ardeiul taiati-l cuburi putin mai mari
• incingeti putin ulei de masline intr-o tigaie si caliti ardeiul
• la cca 1 minut, adaugati usturoiul si ceapa
• adaugati fasolea, caliti impreuna si puneti ardeiul iute si ghimbirul ras
• adaugati sos de soia, sos de sweet chilli si piperul
• caliti un pic pana se reduce sosul si inainte de a lua de pe foc, adaugati uleiul de susan si semintele de susan
• odata ce s-a racit, puneti in caserola FoodSaver, atasati furtunul de vidare la caserola si aparatul de vidare FoodSaver si actionati functia „vidare". Puneti caserola in frigider. Acum puteti pastra mancarea fresh mai mult timp si totodata sa o luati cu voi la serviciu.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii