• curatati bine fasolea si spalati-o
• puneti apa la fiert si adaugati putina sare. Cand a inceput sa clocoteasca adaugati fasolea si lasati-o pana devine al dente
• scoateti-o intr-un bol cu apa cu gheata pentru a-i da soc termic si a-i mentine culoarea
• tocati usturoiul si ardeiul iute marunt, ceapa cubulete, iar ardeiul taiati-l cuburi putin mai mari
• incingeti putin ulei de masline intr-o tigaie si caliti ardeiul
• la cca 1 minut, adaugati usturoiul si ceapa
• adaugati fasolea, caliti impreuna si puneti ardeiul iute si ghimbirul ras
• adaugati sos de soia, sos de sweet chilli si piperul
• caliti un pic pana se reduce sosul si inainte de a lua de pe foc, adaugati uleiul de susan si semintele de susan
• odata ce s-a racit, puneti in caserola FoodSaver, atasati furtunul de vidare la caserola si aparatul de vidare FoodSaver si actionati functia „vidare". Puneti caserola in frigider. Acum puteti pastra mancarea fresh mai mult timp si totodata sa o luati cu voi la serviciu.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii