Se toata marunt ceapa si gosarii si se pun la calit apoi. Separat, se fierbe fasolea in apa cu sare. Se taie costita cubulete, apoi se pune la rumeni
Se toata marunt ceapa si gosarii si se pun la calit apoi. Separat, se fierbe fasolea in apa cu sare. Se taie costita cubulete, apoi se pune la rumenit. Se amesteca ceapa cu fasolea fiarta, gogosarii si costita. Se adauga bulionul si condimentele, dupa care se lasa la fiert, pana scade.
Mancarea se serveste cu castraveti murati.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare Tocanita de pui Placinta cu carne
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii