Pentru mancarea de morcovi se rad morcovii, se taie felii si se pun sa fiarba cu apa rece, circa 10 minute. Se scurg. Se taie cepele felii foarte subtiri.
Pentru mancarea de morcovi se rad morcovii, se taie felii si se pun sa fiarba cu apa rece, circa 10 minute. Se scurg. Se taie cepele felii foarte subtiri si se pun intr-o cratita cu unt si cu morcovii fierti si scursi. Se adauga sare si o lingurita de zahar. Se tin o jumatate de ora pe foc mic, miscand cratita din cand in cand, ca sa nu se prinda ceapa si morcovii pe fund. Se presara faina si se toarna zeama de carne sau apa. Se lasa sa mai fiarba 20 de minute. Inainte de a servi, se amesteca separat un galbenus cu putin sos din mancare si se toarna apoi totul deasupra.
Mancarea de morcovi se serveste fierbinte, cu friganele.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii